domingo, 9 de marzo de 2008

Día 16 - La Misa Campesina y adiós a Nicaragua

Por la mañana, Juan García nos vino a despedir, y me traía un regalo entrañable: su copia personal de la Misa Campesina, que pone cada domingo por la mañana. Que fuera una copia pirata no le quita el más mínimo valor. La Misa Campesina forma parte de mis experiencias de juventud, y de alguna forma era lo poco que nos unía con Juan antes de conocernos. Tiene gracia que lo escogiera como regalo de despedida.

Ya en el aeropuerto, malas noticias. El vuelo a Miami se retrasa, y nos mandan a Houston, Amsterdam, Madrid y Barcelona. Por lo demás, todo bien, en silla de ruedas por todos los aeropuertos, y finalmente llegamos a Barcelona.

Barcelona es la misma, nosotros ya no.

Rafa

1 comentario:

Carles Vila, Desos Opció Solidària dijo...

La narració de les activitats fetes per contactar el Centre de salut de la comunitat rural de la Aurora amb l’hospital de Bluefields és molt positiva pel que significa de divulgació d’un projecte solidari, després de molts esforços al llarg de més de dos anys.

No obstant trobo a faltar un paràgraf inicial on s’informi que el projecte és una iniciativa de l'Ongd "Desos Opció Solidària", amb la col•laboració de “Telecos Sense Fronteres”.

Desos va contactar amb TSF per participar en el projecte. I és Desos la que formula i presenta el projecte a les cofinançadores, és Desos la que estableix el Conveni de Col•laboració amb el Ministerio de la Salud de Nicaragua per tal de desenvolupar el projecte, és Desos la que gestiona el projecte superant dificultats pròpies i alienes, és Desos qui ha realitzat el treball necessari per a procurar que l'equip de TSF ho tingués tot a punt a l’hora d'executar las tasques tècniques de telecomunicació – importants i bàsiques- per aconseguir l’objectiu del projecte, i que, finalment, és Desos qui avaluarà l’execució del projecte i justificarà la quasi totalitat de les despeses efectuades a les cofinançadores del mateix.

Tot finalitzant aquest escrit, expressar que entenem la cooperació com quelcom que fem entre iguals, cadascú assumint el rol necessari i convenient per assolir els objectius de contribuir a la millora de les condicions de vida de les persones dels llocs on cooperem i de promoure una major implicació de les persones del nostre país en aquestes qüestions.

És per tot l’expressa’t fins ara que us sol•licitem que introduiu en el vostre blog les informacions que ajudin als seus lectors/es a tenir el coneixement complert de tot el que significa aquest projecte i dels que han contribuït a fer-lo realitat (indicant també altres implicats). Malgrat es tracti d'un blog crec necessari incorporar aquestes informacions.

Cordialment,

Carles Vila
Àrea comunicació Desos Opció Solidària

Barcelona, 13 de Març 2008